fb

Archiv novinek

4 výhody vlastní venkovní svatby

4 výhody vlastní venkovní svatby

Najít to pravé místo pro svatbu, které odpovídá vizím, stylu i potřebám páru a navíc nepřesáhne rozpočet může být velký oříšek. Svatby pod střechou jsou sice oblíbené pro celkové pohodlí - nicméně vzhled prostrou kompletně ovlivňuje styl svatby a také udává limity na dekoraci. A samozřejmě také počet hostů. Stále více svateb se proto pořádá venku, kde vládne svoboda a volnost. Zkuste se inspirovat! 

Krásné prostředí

I když hodně záleží na období v roce, venkovní svatba může nabídnout nádherné prostředí, které si lze vyšperkovat podle vlastních představ. Výsledkem může být svatba snů. Často jsou takové veselky mnohem levnější než pronájem velkého prostoru. V AZ RENT máme navíc k dispozici kompletní servis pro více než 300 osob pod jedním stanem – včetně grilů, chladících nařízení a nábytku.

Vlastní estetika

Dáte nám za pravdu, že ozdobit si kostel nebo radnici podle sebe zkrátka moc nejde. Rozhodnete-li se udělat svatbu venku, máte celou řadu možností, jak naplnit svojí vizi. Pod stanem navíc můžete mít krásná světla, závěsy, židle a stoly či dokonce taneční parket. Všechno v designu, který si sami navrhnete.

Dostatek prostoru

Dostat všechny hosty na jedno místo může být problém. Plánování svatby se často sekne právě na vybírání známých, pro které zkrátka už není místo. U venkovní svatby je toto málokdy problém. Na otevřené prostranství je místa vždy dostatek a minimálně nebudete mít pocit přelidnění. A pokud je navíc krásné počasí, užijete si i teplo a čerstvý vzduch. Zkrátka idylka!

Počasí?

Jedním z největších „proti“ může být samozřejmě počasí. Během chvíle se slunečné počasí změní na silnou bouřku a déšť. Takovou situaci může jednoduše zachránit kvalitní party stan. Ten vám i vašim hostům zaručí dostatečné pohodlí a navíc estetičnost. My vám samozřejmě na základě požadavků rádi poradíme, který stan se nejvíce hodí právě vám.

Zpět na výpis novinek