fb

Novinky

5 největších chyb při grilování

Grilování je někdy skutečná věda a chybička se občas prostě vloudí. Ne však s námi! Připravili jsme si pro vás článek o největších minelách při BBQ, které je možné snadno eliminovat.

4 výhody vlastní venkovní svatby

Najít to pravé místo pro svatbu, které odpovídá vizím, stylu i potřebám páru a navíc nepřesáhne rozpočet může být velký oříšek. Stále více svateb se pořádá venku, kde vládne svoboda a volnost.

Jak zvládnout velkou zahradní party?

Je něco lepšího, než být venku na zahradě a užívat si slunce s rodinou a přáteli? Toto roční období u nás sice teď momentálně není, je ale třeba si připravit dopředu nebo ne? Udělat party může být jednoduché i těžké.

Jak vybrat party stan?

Ať už je vaše party formální nebo neformální, party stan přináší na každou akci zvláštní slavností atmosféru. Pokud zvažujete, že si pronajmete party stan, určitě se vám tyto tipy budou hodit.

Jak být lepším hostitelem

Všichni se shodneme, že pořádat party není vždy úplně jednoduché. A různé stresové situace mohou vzniknout až ve chvíli, kdy dorazí hosté. A my přece chceme, aby všichni byli s večerem spokojení a co nejvíce si ho užili.

K party pivo snadno a rychle

K party stanům (ale nejen k nim) můžete mít snadno tzv. pivní set. Každý pivní set zahrnuje dvě lavičky spolu se stolem.

Není stan jako stan…

Žádné vyspávání v přírodě ve spacáku, ale pěkná bečka s pivem, gril a stan nad hlavou pro případ deštivého počasí. To jsou naše party stany!

Na co nezapomenout při přípravě venkovní party

Léto sice ještě pořádně nezačalo, ale venku už je tak krásně, že máte určitě náladu na nějaké to šťavnaté grilování nebo pořádání oslavy širým nebem.

Jak ugrilovat ten nejlepší steak

Grilování steaku není žádná věda, přesto je nezbytné dodržet pár postupů.

Grilování je u nás i v Evropě stále populárnější

Grilování je v České republice stále populárnější a podle deníku Týden.cz za něj nyní lidé utratí v průměru 4 tisíce korun za sezónu.

Párkovač nově v naší nabídce

Do naší široké nabídky jsme přidali k pronájmu profesionální párkovač - hotdogovač. Vylepešete svoji párty o populární párky v rohlíku

Náš web má mobilní design

Myslíme na návštěvníky, kteří si chtějí přečíst informace nebo si rovnou rezervovat párty vybavení na mobilu. Dali jsme našemu webu nově "responsivní design, takže se vždy přizpůsobí obrazovce Vašeho mobilu nebo tabletu.

Půjčte si gril

Půjčte si gril od nás

Plánujete zabíjačku a nemáte k tomu prostory?

Neumíte si představit zabíjačku bez pořádně vychlazeného piva ? Půjčovna AZ rent pro vás má řešení!

Party stany v zimě? Žádný problém, zajistíme vyhřívání

Party stany je možné využívat i v chladnějším období. Rádi vám zajistíme jejich vyhřívání.

Sledujte nás na Facebooku!

Chcete, aby vám neunikla žádná novinka ze světa párty stanů a vybavení? AZ Rent je aktivní i na Facebooku.

Jak správně ugrilovat "chlapský" steak?

Jestli chcete, aby se Vaše grilovačka všem opravdu zapsala, zkuste ugrilovat T-bone steak s omáčkou podle receptu novozélandského šéfkuchaře Jasona Cambella.

Novinka na půjčovně

Nově v naší nabídce gril s pečícím kamenem o ploše 90x40 cm. Ideální volba pro grilování např. zeleniny. Zamluvte si svůj termín již dnes.

Objednávejte s předstihem

Příjem objednávek na červenec. Zamluvte si vybavení do 25.6.2015 a získejte slevu 15%. Heslo "PRÁZDNINY"

Novinka na půjčovně

Nově k dispozici gril s pečícim kamenem a roštem. Rozměr pečíci plochy 90x40cm. Ideální volba na Vaši oslavu.

Grilovací sezóna začíná

Červen by měl konečně přinést skutečně hodně sluníčka a správné letní počasí. Nezapomeňte si rezervovat grily a další party vybavení!

Rezervace květen

Rezervujte párty vybavení na prodloužené víkendy v květnu se slevou 15%..Objednávejte do 24.4.2015 Heslo: SVÁTEK