fb

Archiv novinek

Jak zvládnout velkou zahradní party?

Je něco lepšího, než být venku na zahradě a užívat si slunce s rodinou a přáteli? Toto roční období u nás sice teď momentálně není, je ale třeba si připravit dopředu nebo ne? Udělat party může být jednoduché i těžké. Záleží na tom, kolik do příprav a plánování chcete investovat. Většinu lidí odradí velký rozpočet a také představa, že musí zařídit a vlastnit naprosto všechno, co se na party objeví. Odpovědí na tento problém je najmutí společnosti, která vám potřebné věci pronajme. Zároveň můžete využít zkušeností firmy. Ta se dokáže postarat o to, aby veškeré vaše aktivity vedly k uspořádání perfektní akce.

Možnosti pronájmu party stanů

Vlastnit například počet židlí a stolů potřebný pro velkou zahradní party zkrátka nedává smysl. Zejména finanční ale ani organizační. Stejně tak kolikrát využijete velký party stan? Ten je přitom základem pro dobrou venkovní party. Stany mají různé velikosti a tvary. Hodí se na oslavy narozenin i svatby. Nechte si poradit, který se hodí právě pro vaše použití. Dále se dají samozřejmě pronajmout také židle a stoly.

Velkou výhodou při spolupráci s půjčovnou je velký výběr. Vždy máte například možnost vyzkoušet něco nového a nabídnout tak svým hostům skutečně příjemný zážitek.

Catering a zábava

Další neméně důležitou součástí je příprava a instalace cateringu na jídlo a pití. Grily, bary nebo sudy s pivem a chladicí boxy jsou pro kvalitní občerstvení klíčové. Výčep bývá pro mnoho hostů důležitým bodem celé party. Pokud lidé čekají na své pivo chviličku není to problém. U velkých akcí je ovšem vhodné popřemýšlet i o zapojení barmana a výčepního. Na velkých svatbách to bývá i nutností. U menších akcí to lze řešit i pouhým samoobslužným pultem či výčepem. Host přijde k občerstvení a nalije si, na co má zrovna chuť. Taková verze bývá často pro čekání mnohem rychlejší než zapojení barmana.

Myslete také na ty nejmenší. Občas zkrátka není hlídání nebo k tomu ani není důvod – na vaší party se mohou objevit také menší děti. Velmi oblíbený je skákací hrad nebo třeba karaoke, které pobaví jistě i vaše přátele. V horkém počasí je také skvělý bazén (není problém pronajmout nafukovací).

Organizovat velkou party může být stresující. Pokud se ale všechno vyvede tak, jak má, rozhodně za to úsilí stojí!

Zpět na výpis novinek