fb

Archiv novinek

Není stan jako stan…

„Stanování, to pro nás není. My si radši zaplatíme nějaký pěkný hotel nebo penzion poblíž přírody než v ní nocovat.“ Také se v tom vidíte? A víte o tom, že u nás nabízíme tak trochu jiné „stanování“? Žádné vyspávání v přírodě ve spacáku, ale pěkná bečka s pivem, gril a stan nad hlavou pro případ deštivého počasí. To jsou naše party stany! Léto je ještě stále v plném proudu a kdo by neměl chuť na pořádnou víkendovou grilovačku dobrého masa, zeleniny a piva přímo z bečky.

Letošní počasí přímo vybízí k nějaké té venkovní party. Občas se ale může objevit i nějaký ten mráček, a tak je potřeba být připraven na všechno. Pokud jste vybaveni party stanem a začne pršet, nemáte žádný problém. Stačí jen hosty přemístit pod něj. Každý stan má také sadu kotvení do země, takže se nezaleknete ani větru ani deště (přestože jim neporučíte). A když se vám samotným nechce do stavby, zajistíme i montáž.

Naše stany jsou vhodné pro veškeré akce jak komerčního, tak i nekomerčního typu, které se odehrávají v terénu. Jeho stavba je možná na jakémkoliv rovném a pevném podkladě.

Nabízíme několik druhů party stanů:

  • nůžkový stan Easy-up o rozměrech 3 x 3 metry (nebo 6 x 3 metry) vhodný na oslavy, party, nebo jako zázemí pro nejrůznější akce,
  • stan trubkový, který je možné použít jako společenskou místnost, kuchyni, jídelnu, sklad materiálu, stánek,
  • nebo například jako zastřešení venkovního pódia.

Party stany je stejně tak možno nejrůzněji propojovat a spojovat do větších ploch. Pronájem těchto stanů poskytujeme ve dvou barvách, bílé a stříbrné. Na opravdu velké party nezapomeňte na příslušenství, jako jsou okapy, kotvící popruhy, závažové desky, kolíky, osvětlení, stojan na odpadkový pytel, popelníky a další. 

Zpět na výpis novinek