fb

Archiv novinek

Na co nezapomenout při přípravě venkovní party

Pokud už teď plánujete setkání, kde budete mít pozvanou kupu hostů, je rozhodně dobré zaměřit se i na rizika s takovou akcí spojená. Na co nezapomenout a na co si dát pozor?

Jestliže chystáte akci, na kterou máte pozvanou spoustu lidí, je dobré mít vymyšlený zasedací pořádek. S tím se samozřejmě pojí i povinnost mít hosty kam usadit. Pokud sezení rozložíte po celém prostoru, nebudou mít hosté téměř žádnou šanci se poznat. Doporučujeme tedy pro podobný typ akcí využít našeho „pivního setu“. Jedná se o stabilní, rozkladatelné soupravy z pevného materiálu, ke kterým pohodlně usadíte šest až osm osob. Každý pivní set zahrnuje dvě lavičky spolu se stolem. Hosté tak budou usazeni v menších skupinkách a budou mít možnost se mezi sebou pohodlně pobavit.

Je nutné počítat také s nepřízní počasí a být připraveni na případný déšť. Doporučujeme proto pořádat akci pod „party stanem“. Skvělý večírek díky němu zažijete, i když přijde nečekaný déšť. Pokud je navíc větší zima, hosté rádi ocení prostor, do kterého se mohou schovat a dát si třeba něco teplého k pití

Nezapomeňte mít připraveno i příslušné další vybavení, jako jsou popelníky, odpadkové koše, osvětlení, bar s pitím i s jídlem a hudební kulisu, případně vlastního DJe. Pokud chcete mít na party vlastní čepované pivo, je nutné mít nachystáno výčepní a chladicí zařízení.

Tak co, už se těšíte? My přejeme, ať se akce povede!

Zpět na výpis novinek